Strupeni obisk na teniškem igrišču (VIDEO)

ATP 30. Dec 202312:52 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Kvalifikacijski teniški obračun za uvrstitev v glavni del turnirja v avstralskem Brisbanu med domačim igralcem Jamesom McCabejem in Avstrijcem Dominicom Thiemom je prekinila kača, ki je priplazila na osrednje igrišče, je zapisala francoska tiskovna agencija AFP.

Prireditelji avstralskega turnirja so zaradi “nenapovedanega obiska” za 40 minut prekinili dvoboj. Zadrego je rešil strokovnjak za lovljenje tovrstnih plazilcev, po uspešno opravljenem delu je kačo pospravil v svojo torbo.

Agencije ne poročajo, ali je “junak dneva v Brisbanu” ujel strupeno ali nestrupeno kačo. Po družbenih omrežjih se sicer širijo informacije o tem, da je šlo za avstralsko rjavo kačo, ki velja za eno najbolj strupenih na svetu.

Premor je ustrezal Avstrijcu

Po 40-minutnem premoru sta McCabe in Thiem nadaljevala dvoboj. Do prekinitve je bil v boljšem položaju McCabe, ki je prvi niz dobil s 6:2, nato pa je na igrišču zavladal 30-letni Avstrijec in zmagovalec odprtega prvenstva ZDA v New Yorku leta 2020, ki ga v zadnjem obdobju pestijo hude zdravstvene težave.

Trenutno 98. igralec na jakostni lestvici ATP je naslednja dva niza dobil s 7:6 (4) in 6:4 ter se uvrstil v naslednji krog, kjer ga čaka Italijan Giulio Zeppieri.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!