Nekdanja zmagovalka Wimbledona zasleduje kariero na platformi OnlyFans

Tenis 22. Apr 202316:45 0 komentarjev
Rusinja svoje sledilce razvaja tudi na družbenih omrežjih; FOTO: Instagram/Sofija Žuk

Sofija Žuk je leta 2015 v finalu Wimbledona za mladinke premagala rojakinjo Ano Blinkovo in napovedala izjemno profesionalno kariero. Danes služi velike vsote denarja, a ne z loparjem.

Rusinja je odprla račun na OnlyFans, platformi za plačljive vsebine. Žuk je na “sveti travi” slavila kot 15-letni deklič, takrat turnir osvojila brez izgubljenega niza, Blinkovo pa v finalu porazila s 7:5 in 6:4.

Obetala se je izjemna kariera, tudi zaradi tega, ker je svetlolasa teniška igralka na intervjujih po veliki zmagi navdušila s perfektnim znanjem angleškega jezika, je pa res, da se je že zelo zgodaj preselila v Belgijo, kjer je trenirala v akademiji Justine Henin, kasneje pa na Florido v akademijo IMG.

Ironično je Rusinja zadnji profesionalni dvoboj kariere odigrala pred štirimi leti, ko je izgubila v 1. krogu kvalifikacij Wimbledona, te gosti londonsko predmestje Roehampton. Pred kratkim je z javnostjo delila informacijo, da vstopa na platformo OnlyFans, kjer bodo oboževalci plačevali naročnino za ogled njenih “vročih” fotografij oziroma videoposnetkov.

Sofija Žuk kot zmagovalka Wimbledona; FOTO: Guliverimage

Družbeno omrežje Instagram, kjer je Moskovčanka predhodno objavljala “pikanten” material, je služil kot nekakšna priprava za to, kar sledi. Tam je Žuk delila zgodbo s svojo fotografijo, na kateri je pomanjkljivo oblečena, spodaj pa je povezava do njenega OnlyFans računa.

Na Instagramu se nekoč ena izmed najbolj obetavnih teniških igralk ponaša s 119.000 sledilci.

“Na platformi ne bom objavljala nobenih golih fotografij, zato se ne veselite prehitro, bo pa vseeno zelo zanimivo,” je zapisala 22-letnica, ki ima stalno prebivališče v Miamiju. Tenis je, kot sama pravi, opustila zaradi ponavljajočih se težav s hrbtom.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!