Ni mu preostalo drugega: Matjaž Kek vpoklical Eda Murića

Košarka 30. Jul 202115:15 > 15:22 0 komentarjev
Edo Murić je z nogo zadel neverjeten koš, ki je hitro postal spletna senzacija. "Spiš mirno, Cristiano?", je čiknil slovenski kapetan.

Slovenski košarkarski reprezentant Edo Murić si je po norem košu z nogo čez celotno igrišče prislužil vpoklic tudi v nogometno slovensko izbrano vrsto. Selektor Matjaž Kek ga je uvrstil kar med napadalce.

Izjemen koš z nogo Eda Murića:

Ponavadi za nore vragolije in koše na treningih skrbi Luka Dončić, zdaj pa je nekaj neverjetnega uspelo Edu Muriću, ki je na treningu v Tokiu kar z nogo zadel koš čez celotno igrišče in postal spletna senzacija. Vsi, tudi Dončić, so se prijeli za glavo, Košarkarska zveza Slovenije (KZS) pa je vse skupaj hitro delila z javnostjo in hudomušno nagovorila Nogometno zvezo Slovenije (NZS).

“Ej, NZS, v repki imamo nekaj nogometnega potenciala,” je tvitnila KZS, odgovor NZS pa ni čakala dolgo: “Khm, Edo Murić!” je odgovorila NZS in dodala še fotografijo s seznamom kandidatov za naslednjo reprezentančno akcijo, na kateri se je v družbi Luka Zahovića in Andraža Šporarja znašel tudi Murić.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!