Humbert: "Đokovića lahko premagam!"

Uncategorized 6. Jul 201910:20 > 10:20
Mike Hewitt Getty Images Sport

Mladi francoski tenisač Ugo Humbert meni, da je srečanje z Novakom Đokovićem v osmini finala letošnjega Wimbledona vsekakor največja zadeva v njegovi dosedanji karieri.

 Veliko lažje od pričakovanj se je Francoz, Ugo Humbert uvrstil med najboljših 16 na Wimbledonu, potem ko je s 6:4, 7:5, 6:3 premagal najstnika Felixa Auger-Aliassima.

Felix je tudi moj dober prijatelj, tako da sem vesel, ker sva se skupaj znašla na tako veličastnem prizorišču,” je dejal Ugo, za katerega je osmina finala v All England Clubu njegova najboljša uvrstitev v karieri na najpomembnejših turnirjih.

Njegov naslednji tekmec bo 1. igralec sveta, Novak Đoković. “To so sanje. Vsekakor gre za najpomembnejši dvoboj moje kariere. Po tej zmagi bom užival, potem pa se bom s strokovnim štabom pripravil na tekmo z Đokovićem,” je bil vzhičen Francoz. Na vprašanje, če misli, da ima kaj možnosti, je 66. levičar odgovoril:

Seveda. Če bom igral svojo igro, imam možnosti. Če bi menil, da ne morem zmagati, potem se sploh ne bi pojavil na zelenici.” Srečanje si boste lahko na programih televizije Sportklub ogledali v ponedeljek.