Nadal: Kljub mnogim težavam sem ostal pri vrhu

Minas Panagiotakis/Getty Images

Drugi tenisač sveta, Rafael Nadal je dejal, da je drugačen igralec kot prej in da to ni njegova najboljša različica v karieri.

Tekom letošnje sezone je Rafa Nadal na devetih od 11 turnirjev prišel do polfinala. Uspel se je tudi uvrstiti v polfinale turnirja v Montrealu potem, ko je v nizih s 3:0 premagal Fabioa Fogninija.

“Ne, to ni moja najboljša različica. Imam dobro sezono, konkurenčen sem na vsakem turnirju na katerem nastopam. Imel sem nekaj fizičnih težav v prvih treh, štirih mesecih toda vseskozi igram in srečen sem zaradi tega. S svojim znanjem tenisa, ki ga imam danes in z nogama, ki sem ju imel leta 2005 bi bil verjetno zelo dober igralec, mar ne? Ampak to je nemogoče. Skozi leta sem nekaj stvari izgubil, druge pa pridobil, da sem lahko ostal na vrhunskem nivoju. In zadovoljen sem, da mi je to uspelo”, je povedal Nadal

Andy Murray je pred kratkim objavil, da bo zaigral na turnirju v Cincinnatiju.

“To je odlična novica za ta šport. Še posebej zaradi tega, ker to pomeni, da je zdrav. To bo velik trenutek zanj. In to po tistih dogodkih v Avstraliji. Kdaj je bilo to? Pred šestimi meseci? In zdaj bo znova tekmoval. Zelo sem vesel zanj.”