Janez Strajnar: Z reprezentančnim nastopom sem izpolnil svoje sanje (VIDEO)

Janez Strajnar, vratar z največ nastopi v Prvi ligi Telemach, je v rubriki Pogovor z legendo za magazin Pod prečko z nami obujal spomine na dolgo in uspešno kariero. Danes 51-letni Strajnar je v svoji karieri največ nastopov zbral v dresu Primorja, z Domžalami in Interblockom pa prišel do državnega in pokalnega naslova.

Strajnar je s 421 nastopi na tretjem mestu večne lestvice Prve lige Telemach. Nogometni romantiki se ga v glavnem spomnimo po igranju za Primorje, ob sinovih burje pa je igral še za Domžale, kjer je tudi začel člansko kariero, Slovan, Gorico in Interblock. Ob številnih izjemnih predstavah v obdobju igranja za Primorje je upravičeno vpisal tudi reprezentančni nastop in s tem izpolnil svoje sanje. “Definitivno so sanje vsakega športnika nastopanje za reprezentanco,” med drugim v intervjuju razkriva Strajnar.

V zanimivem intervjuju z očetom Marka, ki odlično igra za člansko ekipo Domžal in je tudi na seznamu želja športnega direktorja Maribora Marka Šulerja, in Aljaža, ki gre po očetovih stopinjah in že pri 15 letih brani v mladinski ekipi rumene družine, boste izvedeli ogromno zanimivosti.