Drobne: Vsi vemo, kako se piska Olimpiji (VIDEO)

Nogomet 1. Okt 202318:43 7 komentarjev

Tekma med Rogaško in Olimpijo ne bo hitro pozabljena. Zanimivo dogajanje v sodnikovem dodatku je prineslo tri točke Ljubljančanom, ki so slavili z 2:0, Oskar Drobne pa je po obračunu besnel.

Trener Rogaške Oskar Drobne je imel po tekmi proti Olimpiji marsikaj za povedati. Predvsem o dosojeni enajstmetrovki za goste ter obnašanju Olimpijinih nogometašev.

“Obnašanje Olimpijinih nogometašev po tekmi, metanje plastenk na tribune, provociranje, kazanje sredinskih prstov. To ne sodi na igrišče. To bi moral biti nogometni praznik,” je besnel Drobne, ki je močno okrcal sodnike na obračunu. Glavni je bil Alen Bubek. “Zasluga je sodniška, Olimpija si zmage ni priborila na igrišču.”

Trener domačinov je bil izjemno oster: “Mislim, da lahko na tekmi dobimo deset takih situacij, piska se samo, ko jo dobi Olimpija v 90. minuti. Pa saj vemo, kako se Olimpiji piska, to vemo vsi trenerji. Kako se ji piska, kako se ji je piskalo in kako se ji bo piskalo. Brez veze izgubljati besede.”

Trener gostov Portugalec Joao Henriques se je po tekmi obregnil v nekaj drugega: “Slaba reklama za slovenski nogomet. Igrišče in zelenica nista optimalno pripravljena. To je moje mnenje. Nemogoče je igrati na takšnem igrišču.”

Izjava Henriquesa:

Kaj se je zgodilo v Rogaški?

Po prvem golu se je drama preselila na tribuno Športnega parka Rogaška Slatina. Po naših informacijah je do obračunavanja prišlo na delu tribune namenjene VIP gostom. V dogajanje so se vključili tudi preostali gledalci, saj sektorji med seboj niso ograjeni. Tarča je bil športni direktor Olimpije Goran Boromisa, ki je tekmo spremljal v družbi svoje družine.

Videti je bilo udarce in prerivanja, vključili so se tudi varnostniki.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje