Prostaški odziv Ronalda na vzklike: “Messi, Messi!” (VIDEO)

Nogomet 19. Apr 20239:08 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Pred leti je blestel pod torkovimi žarometi lige prvakov, včerajšnji večer pa Cristianu Ronaldu ne bo ostal v najlepšem spominu. Ne le, da igra daleč od največjih svetovnih nogometnih odrov, tudi v Savdski Arabiji mora ob porazih poslušati vzklike, ki poveličujejo njegovega velikega rivala Lionela Messija. Tokrat tega ni sprejel prav gosposko.

Savdijski Al-Nassr, katerega barve od začetka letošnjega leta brani Cristiano Ronaldo, je včeraj zvečer utrpel hud poraz v boju za državni naslov. Debi hrvaškega stratega Dinka Jeličića, ki je pred dnevi zamenjal Rudija Garcio, ni šel po načrtih, saj je Al-Nassr moral priznati premoč Al-Hilalu (2:0) in bo bržkone na drugem mestu prvenstvene lestvice še povečal zaostanek za vodilnim rivalom Al-Ittihadom, ki ima ob tekmi manj tri točke prednosti pred Ronaldovo ekipo.

Sloviti Portugalec tokrat še zdaleč ni blestel. Njegova najbolj izstopajoča poteza namreč ni bil kakšen krasen zadetek ali vratolomno preigravanje, pač pa rokoborski prijem v drugem polčasu, zaradi katerega si je prislužil rumeni karton.

Rokoborba Cristiana Ronalda

Še precej manj gosposko potezo pa si je Cristiano Ronaldo privoščil po koncu srečanja. Na poti v garderobo so ga namreč navijači Al-Hilala v slačilnico pospremili z vzkliki: “Messi, Messi!” Portugalec jim je odgovoril z gesto, ki mu ni ravno v ponos. Prijel se je za mednožje.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!