Romun po zmagi v klofutanju neprepoznaven (VIDEO)

Sorin Comsa zmagal v RXF
Foto: Twitter/Zajem zaslona

Romun Sorin Comsa je zmagovalec neverjetnega turnirja v deljenju zaušnic organizaciji RXF MMA. V finalnem dvoboju z rojakom je po 10 rundah premagal Alecsa Alexa, ki je imel na koncu dovolj in dvoboj predal.

Po skoraj pol ure izmenjevanja brutalnih zaušnic je Alex pomahal sodnikom, da ima dovolj, zmage in šampionskega pasu se je veselil Comsa, ki je bil po dvoboju povsem neprepoznaven. Leva stran obraza mu je povsem otekla, med dvobojem je tudi krvavel, a se ni predal ter se na koncu veselil nagrade v višini 5000 evrov.

Ljudje so ob fotografijah, ki so se pojavile po dvoboju in posnetkih zgražali. Praktično vsi so mnenja, da to nima veze s športom ter se spraševali, kakšne posledice lahko vse skupaj pusti na zdravju tekmovalcev.

Eden izmed udarcev v finalu:

“Prekrasna tehnika, čestitke novemu zmagovalcu težke kategorije,” je na Twitterju cinično zapisal tudi UFC superzvezdnik, Irec Conor McGregor.

Zadnji udarec za zmago:

Ta “šport” ni nov, vse skupaj obstaja že vrsto let, svojo ligo namerava ustanoviti tudi šef UFC Dana White, a je zaradi incidenta z ženo, vse skupaj prestavil na kasnejši termin.

Komentari

Vaš komentar