Overeem hitro prekinil govorice

SK Fight 16. Jan 202315:08
Alistair Overeem
Foto: Guliver Image

Čeprav je po odmevni zmagi proti Badr Hariju padel na dopinškem testu, Alistair Overeem še ni zaključil svoje zgodbe v Gloryju.

Po novem dopinškem madežu na njegovi veličastni karieri, so številni napovedovali, da je Alistair Overeem ekspresno sklenil zgodbo v najmočnejši svetovni kickboks organizaciji. A sodeč po zadnjih dogodkih bomo Nizozemca še gledali v Gloryjevem ringu.

Vsaj tako je zatrdil sam Overeem, potem ko so ga mediji začeli povezovati z odhodom v ONE Championship. Nizozemec si je pred kratkim iz prvih vrst ogledal enega od borilnih spektaklov tajske organizacije, kar je bilo dovolj za začetek govoric, da bo kariero nadaljeval ravno na tem mestu.

“Samo, da nekaj pojasnim. Na Tajskem sem na dopustu, ONE pa me je povabil, da sem njihov gost v Bangkoku. Kot ljubitelj tega športa, vedno uživam ob spremljanju dobrih borb. Prišel sem samo kot obiskovalec in nič več. Tako da vsem, ki radi širijo govorice, sporočam: ‘Žal mi je, toda od tega ne bo nič. Za mene obstaja samo Glory’,” je zapisal Overeem.

Komentari

Vaš komentar