Že preko 2000 prijavljenih! Ste med njimi?

Atletika 25. Feb 201914:32 > 14:47
Mali kraški maraton

Mali kraški maraton v Sežani je tradicionalno prvi pravi preizkus rekreativnih tekačev v Sloveniji. Organizatorji sporočajo, da se 27.2. izteka možnost cenejše prijave, zato pohitite in se prijavite na enega izmed tekov. Prireditev se bo na Krasu že 19ič zapored odvijala v nedeljo, 24. marca.

Tekači ste do danes zavzeli že preko 2.000 štartnih številk, kar pomeni, da se počasi bližamo končni številki. Štartnih paketov za teka na 21 oziroma 10 kilometrov je namreč 3.000, pri čemer ne štejemo še vseh ostalih dejavnosti. Različne dolžine v zadnjih letih močno popularnih in prijetnih otroških tekov ponujajo najmlajšim priložnost, da postanejo zmagovalci. Vsak, ki bo del otroškega teka bo, tako kot to velja tudi za “seniorje”, naš veliki zmagovalec!

Prijave po ceni 29€ samo še do srede 27.2.2019 http://www.kraskimaraton.si/prijava.

https://www.instagram.com/p/BpWze0qlQQC/

Se lahko poiščete med množico?

Najmlajših, ki se komaj kobacajo preko ciljne ravnine je vsako leto več. Nagrada jih pričaka v cilji in naj prišepnimo, da je ta zelo sladka.

Mali kraški maraton
Mali kraški maraton
Mali kraški maraton
Mali kraški maraton
Mali kraški maraton
Mali kraški maraton
Mali kraški maraton
Mali kraški maraton

Seveda pa nikakor ne gre pozabiti vseh šolarjev, ki se bodo čez leto, dve ali tri podali na eno izmed ponujenih tras Malega kraškega maratona. Če bodo imeli dovolj poguma, morda kar na najdaljšo, ki jo cesta pelje tudi v slovenske vasi na italijanski strani.

https://www.instagram.com/p/BuKFXPil0Do/

Že prej pa se bomo tekači zbrali na brezplčanem preKRASnem teku kjer bo sredi Ljubljane zadišalo po Krasu, pršutu in izbranem vinu. Vabljeni, da svojo dobro energijo delite z nami na lahkotnejšem teku v skupini, ki bo 9. marca od 08:00 naprej.

* PLAČLJIV OGLAS