Najtežje bi se odpovedala rakiji

Atletika 21. Apr 20245:00 0 komentarjev
Ivana Španović
Ivana Španović Foto: Profimedia

Srbska atletska šampionka Ivana Španović je spregovorila o svojih pregrehah. Voditeljica oddaje Balkanska ulica ob tem ni skrivala začudenja.

Svetovna prvakinja v skoku v daljino Ivana Španović je v sproščenem pogovoru v oddaji Balkanska ulica spregovorila tudi o svojih prehrambenih navadah. Najboljša srbska atletinja, ki ima do potankosti izklesano postavo, je priznala, da se večkrat pregreši in tega ne skriva.

“Ali kdaj uživam alkohol? Zakaj ne? Kaj je narobe s tem,” se je zasmejala 33-letna atletinja. “Kaj je narobe, če profesionalni športnik ne bil spil niti kapljice alkohola? Da, morda bi živel na brokoliju. Nisem oboževalec žara, a sladko, pecivo  mi zekne,” je priznala, da kdaj pa kdaj pregreši, a nima razloga za slabo vest.

V oddaji je seveda sledilo podvprašanje, kaj je tisto, čemur bi se najtežje odpovedala. Trikratna svetovna prvakinja in petkratna evropska je izstrelila kot iz topa. “Rakiji in nuteli,” je bil jasna odlična skakalka v daljino, ki ji manjka le še olimpijsko zlato.

V Riu je osvojila bronasto odličje, v Tokiu je bila na nehvaležnem četrtem mestu, v Parizu pa ima spet visoke načrte, saj je trenutno prva na svetu v tej disciplini.

“Prepričana sem, da je pred mano lepo leto, ki si ga želim kronati v Parizu. Upam, da se mi vse poklopi in kronam uspešno kariero. Vse je posvečeno temu cilju,” je še dodala odlična Srbkinja, ki je v svoji karieri postavila kar 31. državnih rekordov. Večino v daljini, enega pa tudi na 60 metrov, kar le govori o tem, da ni le skočna, ampak tudi hitra kot blisk. Njen rekord je 7,31 sekunde.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!