Večurno zaslišanje šefa Red Bulla ni prineslo odločitve

Avtomoto 10. Feb 202416:41 0 komentarjev
Christian Horner
Foto: Profimedia

Šef Red Bulla Christian Horner se je v petek na skrivni lokaciji v Londonu soočil z večurnim zaslišanjem odvetnika, ki preiskuje obtožbo o neprimernem vedenju.

Vendar se zdi malo verjetno, da bo Hornerjeva usoda odločena, preden bodo svetovni prvaki formule 1 prihodnji teden predstavili svoj dirkalnik za leto 2024.

Po poročanju britanskih medijev Press Association in BBC naj ne bi bilo razrešitve niti po osemurnem zaslišanju Britanca, ki je bil vodja ekipe od leta 2005.

Red Bull Racing in matično podjetje Red Bull GmBH, ki je začelo preiskavo po obtožbi ene od zaposlenih žensk, kar je Horner kategorično zanikal, tega nista komentirala.

BBC je menil, da bi razrešitev zadeve lahko trajala več tednov, Red Bull pa bo prihodnji četrtek predstavil svoj dirkalnik.

Predsezonska testiranja so nato predvidena v Bahrajnu od 21. do 23. februarja, sezona 2024 pa se bo v zalivski državi začela 3. marca.

Nizozemski časnik De Telegraaf je v začetku tedna objavil novico o obtožbi, v katero je bil vpleten človek na čelu moštva, ki je lani Maxa Verstappena popeljalo do tretjega zaporednega naslova svetovnega prvaka.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!