Wolff o pogodbi Hamiltona: Sprva rokoborba, nato podaljšanje

Avtomoto 16. Jan 202312:27
Lewis Hamilton Toto Wolff
Foto: Guliver Image/HOCH ZWEI

Toto Wolff, prvi človek Mercedesa, je napovedal, da bo njegova ekipa z Lewisom Hamiltonom podpisala novo pogodbo, ki se izteče konec leta 2023.

Po besedah Tota Wolffa gre zgolj za vprašanje formalnosti, saj naj bi o vseh podrobnostih podaljšanja pogodbe hitro dosegli dogovor.

“Naš odnos je iz leta v leto boljši. Lewis je trenutno na dopustu izven Evrope. Ko se vrne, se bomo usedli za mizo. Nej rečem tako, da bo najprej malo ‘rokoborbe’, nato pa bomo ob odhodu spustili beli dim,” je potek pogajanj slikovito napovedal Wolff.

Sedemkratni svetovni prvak je nedavno izjavil, da se počuti odlično in da želi še nekaj let ostati del najhitrejšega oktanskega cirkusa.

“Še naprej ima ogromno željo in komaj čakam, da se pripravim in dirkam. To se ni spremenilo. Ko bom začutil, da nimam več te strasti, se bom sam umaknil. Mislim, da je ta trenutek daleč,” je dejal Lewis Hamilton.

Za Britancem je sicer najslabša sezona v karieri, saj je v skupnem seštevku končal na šestem mestu, ob tem pa ni vpisal niti ene zmage.

Komentari

Vaš komentar