Ko je ‘absurd’ preblaga beseda – nogometaša zalezuje obsedena oboževalka

Ameriški nogomet 6. Dec 202317:00 0 komentarjev
TJ Houshmandzadeh kot član ekipe Bengals, ki so ga izbrali na naboru; FOTO: Guliverimage

Nekdanji igralec ameriškega nogometa T. J. Houshmandzadeh, ki ga je na začetku tisočletja v poznih krogih nabora izbrala ekipa Cincinnatija, preživlja najhujše trenutke svojega življenja. Njegovo družino zalezuje oboževalka, ki je prestopila vse meje zdravega razuma, zato se je nekoč izvrsten lovilec moštev Bengals, Seahawks, Ravens in Raiders odločil poiskati pravico pri policiji.

Ameriški nogometaš, ki je profesionalno kariero v ligi NFL sklenil več kot deset let nazaj, je pred dnevi dosegel prepoved približevanja dekleta, ki je zalezovanje odpeljalo na neko novo raven.

Houshmandzadeh s svojo družino živi v Los Angelesu, zadnjih nekaj let pa mu živce para ženska po imenu Annette Marie Houshmandzadeh. Ne, ne gre za njegovo sorodnico, temveč si je oboževalka priimek šla spremenit, ker je očitno za sveto prepričana, da je soproga glavnega protagonista naše zgodbe!

Pred tem se je dekle imenovalo Annette Selkirk, a je priimek pravno popravilo v “Houshmandzadeh”, potem ko je razvilo “bizarno in izjemno obsedenost z njim in njegovo družino,” poroča ameriški tabloid TMZ. Nekdanji udeleženec tekme zvezd leta 2007 je dejal, da je prepoved približevanja dosegel že leta 2015, a je zadeva štiri leta kasneje potekla.

Nadlegovanje se ni in ni nehalo, na naslov družine športnika je prihajala pošta z osebnimi predmeti, v enem izmed pisem pa je Annette zapisala, da ima spravljene naboje, na katerih so napisana imena družinskih članov Houshmandzadeh.

Danes 46-letni upokojeni nogometaš je okrajnega sodnika zaprosil naj se njega in njegove družine – očitno shizofrena – navijačica ogiba na 500 jardov ter nemudoma preneha uporabljati njegov priimek. Le upamo lahko, da se zgodba ne bo zaključila tragično.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!