Tom Brady si je premislil in nadaljuje s kariero

Ameriški nogomet 14. Mar 20220:31 > 0:46 0 komentarjev
Patrick Smith/Getty Images
Patrick Smith/Getty Images

Tom Brady si je premislil in bo nadaljeval s svojo kariero. Svojo odločitev je objavil na družbenih omrežjih. Za enega izmed najboljših podajalecev lige vseh časov bo to že 23. sezona v ligi NFL. Njegova "upokojitev" je trajala manj kot dva meseca.

Manj kot dva meseca po tem, ko je napovedal upokojitev iz lige NFL, se je Tom Brady vrnil. 44-letni podajalec je v nedeljo zvečer na Twitterju sporočil, da se bo vrnil na igrišče, to bo že njegova 23. sezona v ligi NFL. Poleg tega je še potrdil, da bo igral za Tampa Bay Buccaneers.

Brady je prvih 20 let svoje kariere preživel v moštvu New England Patriots in skupaj z Billom Belichickom pomagal zgraditi dinastijo, s katero je osvojil šest Super Bowlov. Brady je v času, ki ga je preživel pri Patsih, podal za 74.571 jardov in 541 touchdownov.

Leta 2020 je Brady osupnil svet lige NFL, ko je podpisal pogodbo z Buccaneers. V prvem letu z ekipo je Bucse popeljal do zmage na Super Bowlu nad Kansas City Chiefs. Tampa je tako postala prva ekipa, ki je Super Bowl igrala na domačem igrišču.

“V zadnjih dveh mesecih sem spoznal, da je moje mesto še vedno na igrišču in ne na tribunah. Ta čas bo prišel. Vendar ne zdaj. Rad imam svoje soigralce in svojo družino, ki me podpira. Zaradi njih je vse to mogoče. V Tampo se vračam za svojo 23. sezono. Nedokončani posli,” je zapisal Brady na družbenih omrežjih.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!