Zgodba o uspehu – športni geli Aaspire by Jure Košir

Delite:
Foto: Shoppster

Čeprav je minilo kar 28 let, odkar je legendarni slovenski alpski smučar Jure Košir osvojil olimpijsko medaljo, se njegova skrb za zdravje ob športnih aktivnostih še ni končala. Smučarska ikona se še kako zaveda pomena ustrezne prehrane, svoje ugotovitve in nasvete pa v uspešni liniji Aaspire by Jure Košir spletnega prodajalca Shoppster deli tudi z drugimi. Preverili smo, kaj sploh pomeni njegova blagovna znamka Aaspire!

“Združuje zgodbo uspeha, ki sloni na trdnih vrednotah, navdihujočih ambicijah in vztrajnosti, prepleteni z željo po zdravem in aktivnem življenju,” pravi Jure Košir. Ustvarjanje blagovne znamke izpod rok prvaka belih strmin in vsestranskega športnika je navdihnjena z njegovimi športnimi in osebnimi izkušnjami. Blagovno znamko je ustvaril z željo po izboljšanju in navdihovanju življenja drugih, pri tem pa zaradi želje po ustvarjanju najbolj kakovostnega izdelka sodeloval z mnogimi strokovnjaki s področja medicine in farmakulture.

Trenutni hit so športni geli!

Športni geli so temelj zdrave prehrane vsakega rekreativnega in profesionalnega športnika. Kot nekdanji smučarski prvak se Košir zelo dobro zaveda pomena ustrezne športne pripravljenosti in skrbi za mišice ter sklepe. Zato je želel trg nadgraditi z izdelkom, ki zagotavlja največjo vzdržljivost in hkrati skrbi za regeneracijo telesa.

Košir: »Športni geli so nepogrešljiv del moje športne rutine«

Športni geli Aaspire, ki jih je s ciljem odkritja prave kombinacije sestavin osebno razvijal in testiral tudi Košir, so na voljo v treh različicah:

ANTISTRESS: masažni gel, ki poskrbi za zmanjšanje utrujenosti in sproščanje mišic ter za zdravje sklepov.

ICE: hladilni gel, ki zmanjšuje napor in togost mišic, pomaga pri lajšanju napetosti, prijetno osveži ter prispeva k odpravi bolečin v nogah, pa tudi k zmanjšanju oteklin, pikov žuželk in srbenja.

HEAT: grelni gel, ki ogreje kožo in mišice, zmanjšuje bolečine ter spodbuja cirkulacijo. Posebej primeren je za športnike in ogrevanje mišičnih tkiv pred športnimi aktivnostmi.

Foto: Shoppster

Jure športne gele označuje kot nepogrešljiv del športne rutine, sam pa pred vadbo najpogosteje uporabi Aaspire HEAT gel za ogrevanje, po vadbi pa uživa ob hlajenju z Aaspire ICE gelom, ki zmanjšuje bolečine v mišicah. Športni gel ANTISTRESS najraje uporabi, ko je cel dan na nogah ter ob dolgih potovanjih.

Kljub dolgotrajnemu procesu, v katerem je športnik iskal edinstvene kombinacije z različnimi sestavinami, je Košir dosegel sijajen uspeh in že mnoge ljubitelje športa navdušil s svojim izdelkom.

Športni geli Aaspire by Jure Košir so na voljo samo v spletni trgovini Shoppster!

Komentari

Vaš komentar