Makedonski selektor namignil na odhod

Euro 2020 21. Jun 202123:43 > 23:45
Je bila tekma proti Nizozemski zadnja za Igorja Angelovskega na klopi Makedonije? FOTO: Guliverimages.

Igor Angelovski, selektor Severne Makedonije, ki je na svojem prvem evropskem prvenstvu doživela tri poraze v treh tekmah, je na novinarski konferenci po tekmi z Nizozemsko namignil na odhod s selektorskega mesta.

Kot poroča nemška tiskovna agencija dpa, je Igor Angelovski dejal, da mu prihodnji mesec po več kot petih letih poteče pogodba.

“Moja pogodba se julija izteče in to je moje zadnje opravilo. Pogodba mi poteče. Vesel sem, da sem bil del tega,” je Angelovski dejal na novinarski konferenci po tem, ko so njegovi varovanci proti Nizozemski izgubili z 0:3.

Na konferenci ni rekel nič o tem, če bo podaljšal sodelovanje z izbrano vrsto Severne Makedonije. “V veselje mi je bilo voditi reprezentanco na evropskem prvenstvu in občutiti lepoto Eura. Ne smemo biti razočarani. Prebili smo led. Zahvaliti se moram nogometašem,” je dodal Angelovski.

Selektor pa se ni pozabil pokloniti niti kapetanu Goranu Pandevu, ki je 122 nastopih končal reprezentančno kariero. “Vesel sem, da sem delal s takim kapetanom. Zahvaliti se mu moram za vse, kar je naredil. Prihodnje generacije imajo lep vzor, kaj morajo narediti, da bodo dosegle to, kar je uspelo Pandevu,” je dejal Angelovski.

STA