Dobro vzdušje v argentinskem taboru pred četrtfinalom SP

Foto: Guliverimage

Lionel Messi in soigralci so pred obračunom z Nizozemsko v četrtfinalu svetovnega prvenstva dobro razpoloženi. Skupaj z nekdanjim reprezentantom Sergiom Aguerom so se šalili predvsem na račun Papuja Gomeza.

Aguero že nekaj časa na svojem Twitch računu gledalce zabava z igranjem računalniških iger, komentiranjem nogometnih dogodkov in drugo zanimivo vsebino. Tokrat se mu je pridružil Lionel Messi, kasneje tudi ostali člani argentinske reprezentance.

Šalili so se predvsem na račun nove frizure napadalca Papuja Gomeza. Ta naj bi s tem posnemal Davida Beckhama iz njegovih časov pri Real Madridu, kar je v taboru Argentine sprožilo val smeha.

Več kot očitno so Argentinci pred tekmo z Nizozemsko precej sproščeni. Obračun jih čaka v petek, ko si bodo poizkušali zagotoviti uvrstitev med najboljše štiri. Tam jih potencialno čaka zmagovalec obračuna Brazilija – Hrvaška.

Prenosu se je pridružila tudi več kot 250 tisoč ljudi.

Messi se je na koncu Agueru zahvalil: “Hvala, da si nas poklical, radi te imamo. Nisi tu z nami, a vsak dan mislimo nate in na poškodovanega Giovannija Lo Celsa. Aguero je nato odgovoril: “Srečno v petek, karkoli se zgodi ste fenomeni.”

Sergio Aguero se je lani predčasno upokojil zaradi težav s srcem. Za Argentino je nastopil na 101 tekmi, zabil je 41 golov. V karieri je igral za Independiente, Atletico Madrid, Manchester City in Barcelono.