Po osebni drami angleški zvezdnik na pragu vrnitve

Katar 2022 8. Dec 20228:23 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Pred sobotnim četrtfinalom proti Franciji iz Anglije prihajajo spodbudne novice. Raheem Sterling naj bi se znova pridružil izbrani vrsti, potem ko je pred tekmo osmine finala proti Senegalu reprezentančni tabor v Katarju zapustil zaradi družinskih zadev.

Raheem Sterling je eden najpomembnejših členov angleške reprezentance in celo nogometaš, ki je za tri leve v tej generaciji odigral največ tekem (81). Zato je nogometno javnost še toliko bolj presenetilo dejstvo, da 28-letnega člana Chelseaja ni bilo v kadru angleške izbrane vrste za tekmo osmine finala proti Senegalu.

Foto: guliverimage

A hitro je prišlo pojasnilo Angleške nogometne zveze, Sterling je namreč Katar zapustil zaradi osebnih razlogov. Kot se je kasneje izkazalo, so namreč njegov dvorec v Surreyju oropali oboroženi neznanci, ki so to počeli v času, ko naj bi bila v Sterlingovem domovanju tudi njegova družina. K sreči policijsko poročilo poročilo pravi drugače in med ropom, ko so nepridipravi odnesli nakit in druge dragocenosti, ni bilo elementov groženj ali nasilja.

Vir blizu krilnega napadalca Chelseaja je tako medijem potrdil, da je Sterling že izrazil namero po vrnitvi v tabor angleške reprezentance, ki jo v soboto čaka spektakularen derbi s Francozi. Odgovor selektorja Garetha Southgata lahko pričakujemo v kratkem.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!