Šokanten zapis soigralca: Neymarju želijo, da si zlomi nogo

Katar 2022 26. Nov 202213:47
Foto: Profimedia

Po poškodbi brazilskega zvezdnika Neymarja, ki bo izpustil preostali dve tekmi selecaa v skupinskem delu svetovnega prvenstva v Katarju, se je na družbenem omrežju z nenavadnim sporočilom oglasil njegov reprezentančni soigralec Raphinha.

Neymar se je poškodoval na uvodni tekmi proti Srbiji, ko mu je po trku z branilcem Nikolo Milenkovićem obrnilo gleženj. Po tekmi so po spletu zaokrižile fotografije velike otekline, iz tabora brazilske reprezentance pa so sporočili, da bo njihov prvi zvezdnik manjkal na obračunih proti Švici in Kamerunu.

V petek se je oglasil tudi Neymar in v čustvenem izlivu na Instagramu zapisal: “Ponosa in ljubezni, ki ju čutim, ko nosim majico, ni mogoče razložiti. Če bi mi bog dal možnost, da si izberem državo, v kateri se bom rodil, bi bila to Brazilija. Nič v življenju mi ni bilo dano, vedno sem se moral boriti za svoje sanje in cilje. Nikoli nikomur ne želim slabega, temveč pomagati tisti, ki so tega potrebni. Današnji dan je postal eden najtežjih v moji karieri … Poškodovan sem, nadležno je, bolelo bo, vendar sem prepričan, da se bom imel priložnost vrniti in po svojih najboljših močeh pomagal svoji državi, svojim soborcem in sebi. Tako dolgo čakanje, da me sovražnik tako uniči? Nikoli! Sem sin mogočnega boga in moja vera je neskončna.”

Napaka, da se je rodil v Braziliji

Kmalu za njim je z nenavadno objavo spregovoril tudi Raphinha in se navezal prav na besede napadalca Brazilije in Paris Saint Germaina. Od letos član Barcelone pravi, da je bila največja napaka v njegovi karieri prav to, da se je rodil v Braziliji. Raphinha je z zapisom meril na Brazilce, ki po njegovem mnenju v veliki meri privoščijo poškodbo Neymarju in naj bi si celo želeli, da bi si zlomil nogo.

“Argentinski navijači gledajo na Messija kot na boga. Portugalski navijači Ronalda obravnavajo kot kralja. Brazilski navijači pa spodbujajo Neymarja, naj si zlomi nogo. Največja napaka v Neymarjevi karieri je, da se je rodil v Braziliji, ta država si ne zasluži njegovega talenta,” je v osupljivem zapisu sporočil Raphinha.

Neymar naj bi sicer imel v Braziliji precej sovražnikov. Velik razlog je v njegovi odkriti podpori predsedniku Brazilije Jairju Bolsonaru.

Objava Raphinhe na Instagramu:

Komentari

Vaš komentar