Črno-bela ljubezen ne pozna meja: “Za nas ste šampioni!” (VIDEO)

Evroliga 11. Maj 20239:39 2 komentarja

Kje so meje navijaške ljubezni? Ne obstajajo, vsaj če vprašate navijače Partizana. Črno-beli del Beograda je namreč danes v jutranjih urah kljub porazu proti madridskem Realu v četrtfinalu Evrolige (2:3 v zmagah za Špance) košarkarje Partizana na letališču Nikole Tesle sprejel kot heroje.

Otožno razpoloženje košarkarjev Partizana, ki so sinoči iz rok izpustili 18 točk prednosti in še eno veliko zmago proti madridskemu Realu ter uvrstitev na zaključni turnir Evrolige, se je vsaj malce popravilo ob pristanku letala v Beogradu. Na letališču Nikole Tesle je namreč kljub zelo zgodnjim jutranjim uram varovance Željka Obradovića pozdravila večja skupina “najboljših navijačev v Evroligi”, kot navijače Partizana enoglasno imenujejo praktično vsi akterji tega tekmovanja – z izjemo tistih, ki jim srce bije za Crveno zvezdo, se razume.

Ob prihodu košarkarjev Partizana v Beograd je na letališču tako odmevalo: “Šampioni!” V isti sapi so navijači beograjskega kluba svojim ljubljencem poslali še eno jasno sporočilo – od njih pričakujejo naslov v ligi ABA, za katerega se bodo črno-beli v velikem finalu, če ne bo velikega presenečenja, udarili s svojimi velikimi mestnimi rivali.

Sprejem košarkarjev Partizana na beograjskem letališču

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje