Kako je Snoop Dogg postal oboževalec Luke Dončića

Košarka 16. Jun 20249:08 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Ameriški raper Snoop Dogg je v pogovoru za Shadyverse razkril, kaj se je dogajalo tisti večer v Minnesoti, ko je Luka Dončić povsem uničil Volkove in Dallas popeljal v finale lige NBA.

Zagotovo se dobro spomnite pete tekme konferenčnega finala zahodne konference med Minnesoto in Dallasom. Luka Dončić je prikazal eno svojih boljših predstav to sezono in že do polčasa povsem dotolkel tekmeca, ob tem pa zadeval iz vseh mogočih položajev. Po skoraj vsakem košu je pogledoval za koš in večkrat enemu od navijačev tudi nekaj zabrusil.

Po novi odlični potezi, ki je prednost Dallasa sredi tretje četrtine povišala na kar 36 točk, so ga televizijske kamere dobro ujele, ko je nekomu zakričal: Kdo joče zdaj, *****?!”

Ker je v smeri, kamor je gledal Luka, sedel tudi Snoop Dogg, so sprva številni pomislili, da so bile besede namenjene njemu, a se je naposled izkazalo, da je Slovenca podžgal eden od domačih navijačev, ki so sedeli tik za njim.

Želel videti Dončića in dobil pravi šov

Tri tedne po tekmi je svoje videnje dogodkov pojasnil še Snoop. “Bil sem v mestu, ker sem imel naslednji večer nastop. Sem ljubitelj košarke, Luke pa še nisem gledal v živo. Želel sem si ga ogledati. Prav tako je Kyrie Irving moj prijatelj. Hotel sem videti dobro košarko. Tudi Anthony Edwards je je**** dober,” je razloge za obisk dvoboja naštel sloviti raper.

“Luka ni govoril meni, temveč nekomu, ki mu je ves čas govoril bedarije. Vsako minuto, ko sem bil tam, se je drl. ‘Luka, ti jokica, vedno jočeš.’ Ko je Luka prevzel vodstvo mu je zakričal: ‘Kdo zdaj joče, *****!’ Mislil sem si, ‘ta črnec je pes!’ Ne ostane ti dolžan, temveč se upre. Tisti večer sem postal njegov oboževalec,” je dogajanje opisal Snoop, ki sicer še vedno verjame v preobrat Dallasa: “Trenutno zaostajajo, a serija je dolga, nikoli ne veš.”

Peta tekma serije bo sicer 18. junija ob 2.30, prednost domačega parketa bo imel Boston. Če Kelti slavijo, bodo še 18. v klubski zgodovini osvojili naslov lige NBA.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!