Kolesarska vročica prevzela tudi košarkarskega kapetana

Košarka 12. Jul 202222:30 0 komentarjev
Foto: Aleš Fevžer

Številne slovenske ljubitelje športa v teh dneh trese kolesarska mrzlica. Luka Mezgec, Matej Mohorič, Jan Tratnik, Primož Roglič in predvsem Tadej Pogačar na francoskih cestah odlično predstavljajo barve Slovenije. Da je kolesarsko razpoložen, pa je z objavo na instagramu potrdil tudi kapetan košarkarske reprezentance Goran Dragić.

Zlati kapetan Goran Dragić, ki je predvidoma zadnjo tekmo v dresu slovenske reprezentance odigral pred slabima dvema tednoma v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2023 na Švedskem, te dni s svojo fundacijo v Laškem pripravlja že deveti kamp za mlade košarkarje. Prav danes je v tem mestu, poznanem predvsem po pivovarni, potekal prvi dan kampa.

Starejši od bratov Dragić, ki bo v prihodnji sezoni v ligi NBA nastopal za Chicago, pa se je v Laškem očitno zelo zabaval. Pod vtisom kolesarske mrzlice je na instagramu objavil fotografijo sebe na kolesu in pripisal: “Tour de Laško” ter dodal tri emotikone, ki od smeha jokajo.

Očitno Gogija mika tudi kakšen drug šport, a mu vseeno predlagamo, naj ostane pri košarki. V njej mu gre več kot odlično.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!