Nikola Jokić znova nasmejal

Košarka 15. Apr 202411:54 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Po koncu rednega dela lige NBA je Nikola Jokić na seznam izjav, s katerimi daje vtis brezbrižnosti ali kar košarkarske nezainteresiranosti, dodal novo.

Čeprav se mu obeta tretji naziv MVP lige NBA, Nikola Jokić vztraja pri pozi ležernega orjaka, za katerega je košarka pač le služba, smisel življenja pa je našel drugje. Znane so njegove izjave o tem, kako ga zanima predvsem družina, kako bi se rad poleti posvečal konjem, kako ga ne ganejo zgodovinske primerjave z legendami, kako ga ne vleče na parado prvakov …

Tokrat se je srbski zvezdnik v vrstah Denverja v svojem slogu odzval na vprašanje o tem, ali se veseli tekem v končnici. ”Že dobro, a veselim se predvsem prostega časa. Včeraj smo doma odprli bazen. Veselim se tega, da se bom tam igral s hčerko,” je dejal 29-letni srbski center, a v isti sapi vendarle napovedal motivirano vrnitev.

Denver, za katerega še vedno ne igra Vlatko Čančar, se bo v prvem krogu končnice pomeril z zmagovalcem kvalifikacijskega dvoboja LA Lakers – New Orleans Pelicans.

Jokić velja tudi za prvega favorita za najkoristnejšega igralca rednega dela. “Mislim, da celoten pogovor okrog MVP priznanja uhaja izpod nadzora. Igram dobro košarko, toda … Kar nekaj fantov si zasluži nagrado,” je na to temo pred kratkim dejal Srb, ki naj bi dobil prednost pred Luko Dončićem.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!