Dončićev prijatelj ostaja ljudski človek: dal jim je piščanca (VIDEO)

Košarka 15. Apr 20249:32 0 komentarjev
Boban Marjanović
Foto: Profimedia

Na zadnji dan rednega dela sta se v Los Angelesu pomerila domači Clippers in gostujoči Houston. Ker tekma ni imela tekmovalnega pomena, je s potezo navdušil srbski center Boban Marjanović.

Los Angeles Clippers so si že pred zadnjo tekmo zagotovili četrto mesto v zahodni konferenci – v prvem krogu play-offa se bodo pomerili z Dallasom Luke Dončića -, Houston na drugi strani pa je že pred časom ostal brez možnosti za uvrstitev v končnico.

Tekma za zaključek rednega dela sezone v Crypto.com Areni je bila zato brez tekmovalnega naboja, Rakete pa so na koncu iz mesta angelov odnesle zmago s 116:105. Navijači Clippers si poraza njihove praktično rezervne ekipe niso jemali k srcu, še dodatno pa jih je v zaključku navdušil center Houstona Boban Marjanović.

Srb, nekdanji Dončićev soigralec pri Dallasu, je namreč vedel za promocijo, ki je potekala v dvorani. Ob dveh zaporednih zgrešenih prostih metih gostov v zadnji četrtini so prireditelji v Los Angelesu namreč vsem v Crypto.com Areni obljubili brezplačen sendvič s piščancem.

Potem ko je Marjanović stopil na črto prostih metov in zgrešil prvega, so se navijači seveda glasno oglasili. Visokorasli košarkar je vedel, kaj se dogaja in je navijanje še podžgal z besedami: “Hočete piščanca?” in dal zbranim jasno vedeti, da bo zgrešil tudi v drugo. To je tudi storil in poskrbel za vsesplošno navdušenje ter pokazal, da je še vedno ljudski človek.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!