Se Clevelandu znova obetajo temni časi?

Košarka 16. Maj 202410:36 0 komentarjev
Donovan Mitchell
Foto: Profimedia

Clevelandu se je prvič po odhodu LeBrona Jamesa uspelo prebiti v drugi krog končnice lige NBA, po izpadu proti Bostonu pa se nad Kavalirje znova zgrinjajo črni oblaki.

Cleveland Cavaliers se od sezone lige NBA poslavljajo v drugem krogu končnice. Boston je bil v konferenčnem polfinalu boljši s 4:1. Po izpadu pa je franšiza vse prej kot v dobrem položaju.

Že nekaj časa v ZDA poročajo, da bi prvi zvezdnik Donovan Mitchell lahko kmalu zamenjal ekipo. 27-letnik je zaradi poškodbe izpustil zadnji dve tekmi serije z Bostonom, Cleveland pa je oba obračuna izgubil.

ESPN poroča, da imajo številne ekipe že pripravljene ponudbe za Mitchlla. Za usluge nekdanjega košarkarja Utaha se med drugim zanimajo LA Lakers, Brooklyn Nets, Miami Heat …

Na drugi strani pa priznani novinar Shams Charania verjame, da je Mitchell pripravljen podaljšati pogodbo s Cavsi. Pred Clevelandom je tako še kako zanimivo poletje.

Skoraj gotovo pa je, da v sezoni 2024/25 organizatorskega dvojca ne bosta sestavljala Mitchell in Darius Garland. Če Mitchell podaljša pogodbo, bo Garland na izhodnih vratih ekipe. “Ostala moštva verjamejo, da bodo morali pri Clevelandu resno razmisliti o tem, koga od dvojca Mitchell in Garland želijo obdržati. Če bi se Mitchell odločil za podaljšanje pogodbe, bo Garland resno razmislil o morebitnem iskanju novega doma,” je še zapisal Charania.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!