Brazilski zvezdnik s svojim dekletom podpisal “pogodbo” o razmerju

Nogomet 19. Apr 202416:00 0 komentarjev
Endrick
Foto: Profimedia

Mladi brazilski up Endrick je razkril, da je s svojim dekletom Gabriely Miranda podpisal "pogodbo" o njunem razmerju.

Čeprav je član Palmeirasa star šele 17 let, je že pritegnil veliko pozornosti. Julija, ko bo dopolnil 18 let, bo podpisal pogodbo z madridskih Realom. Kluba sta se za to dogovorila že decembra 2022.

Brazilec je zablestel tudi v reprezentančnem dresu, saj je na prijateljski tekmi proti Angliji dosegel edini zadetek na srečanju.

Endrick, ki je v zvezi z manekenko Gabriely Miranda,  je v podkastu PodDelas razkril, da pogodba vsebuje nekaj nenavadnih klavzul, kot je obveza, da si v vseh situacijah izrečeta “ljubim te”.

Zadetek Endricka proti Angliji:

Obstajajo tudi resnejše klavzule, ki prepovedujejo zasvojenost in drastične spremembe v vedenju. Trener Palmeirasa Abel Ferreira pa je zaskrbljen, da bi velika medijska pozornost do Endrickovega osebnega življenja lahko vplivala na njegovo osredotočenost na nogomet.

Kaj vsebuje “pogodba”?

Endrick in Gabriely Miranda sta bila prejšnji teden gosta v podkastu PodDelas, kjer sta dejala, da resno jemljeta pogodbo

Po besedah para prva klavzula navaja, da sta v “prostovoljnem afektivnem razmerju”, ki temelji na spoštovanju, razumevanju in naklonjenosti. Druga klavzula navaja, da je prepovedana kakršna koli odvisnost in drastične spremembe vedenja. Veliko bolj specifična podrobnost, ki jo je določil par, je, da je izrekanje “ljubim te” obvezno v vsaki situaciji in da so nekatere besede prepovedane, vključno z “hum”, “aham”, “tá”, “beleza” in “kkk” (štiri “k” lahko, tri ne).

17-letnik je tudi pojasnil, da mora, če kateri od njiju prekrši katero od dogovorjenih pravil, plačati kazen v obliki darila. “Če se ne držiš, moraš ob koncu meseca drugi osebi dati tisto, kar želi. Na primer, jaz sem prosil za telefon in ona mi ga je dala,” je dejal član Palmeirasa.

Gabriely Miranda, Endrick
Foto: Gabriely Miranda/Instagram/zajem zaslona

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!