Haaland: Messi in Ronaldo sta najboljša v zgodovini

Bundesliga 22. Mar 202119:08 > 19:10 0 komentarjev
REUTERS/Leon Kuegeler
REUTERS/Leon Kuegeler

Erling Haaland je tudi v tej sezoni v nori formi. As Borussie iz Dortmunda je na 31 tekmah dosegel 33 golov, še vedno pa se zaveda, da ni na nivoju Lionela Messija in Cristiana Ronalda.

Norveški reprezentant navdušuje predvsem med evropsko elito v ligi prvakov. V tem tekmovanju je na 14 tekmah dosegel 20 golov in postal najmlajši igralec, ki je prišel do tega mejnika. Haaland bo šele 21. julija dopolnil 21 let. Pred selitvijo v Borussio so ga lovili številni evropski velikani, najbolj aktivni so bili pri Juventusu.

V njegovi državi ga vsi primerjajo z Lionelom Messijem in Cristianom Ronaldom, Haaland pa je prepričan, da je še vedno daleč od njunega nivoja.

Moj cilj je, da iz tekme v tekmo napredujem. Trenutno razmišljam samo o tem. Ni potrebe govoriti o Messiju in Ronaldu. Onadva sta verjetno najboljša v zgodovini nogometa. Do njunega nivoja me čaka še veliko trdega dela,” je rekel Haaland.

Borussia iz Dortmunda se bo v četrtfinalu lige prvakov pomerila z Manchester Cityjem. Milijonarji so v Bundesligi trenutno na petem mestu in za četrtim Eintrachtom zaostajajo za štiri točke.

Ne pozabite, Bundesliga se v sezoni 2021/22 seli na Sportklub!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!