Čustveno slovo Mirlinda Dakuja (VIDEO)

Nogomet 14. Maj 202311:09 0 komentarjev
FOTO: Guliverimages.

Mirlind Daku je na sobotni tekmi Mure proti Gorici najverjetneje odigral zadnjo tekmo v dresu Mure v Fazaneriji. Za slovo je zabil hat-trick in Prekmurcem pomagal do zmage.

Mura se je v Fazaneriji na tekmi 35. kroga proti Gorici dvakrat znašla v zaostanku. Primorci so vodili z 1:0 in 2:1, nato pa je na sceno stopil napadalec domačih Mirlind Daku. Zabil je tri zaporedne zadetke in črno-belim pomagal do zmage.

Za 25-letnega kosovskega napadalca je bil to prvi hat-trick v dresu Mure. Ta je na koncu slavila s 4:2, na lestvici Prve lige Telemach pa ostaja na šestem mestu. Možnosti za evropsko jesen ostajajo, a Prekmurci niso odvisni le sami od sebe.

Hat-trick Dakuja:

Po tekmi je priznal, da je odigral zadnjo tekmo pred domačimi navijači v Fazaneriji. “Zaradi položaja, v katerem smo se znašli, je bila tekma zelo zahtevna. Hkrati pa je bila zame tudi zelo posebna, ker je bila 99-odstotno moja zadnja v dresu Mure v Fazaneriji. Tu sem se resnično počutil super, vsi so me lepo sprejeli, Murska Sobota je postala moj drugi dom, ampak tako pač je v nogometu. Želim narediti korak naprej, morda pa se kdaj vrnem,” je dejal po tekmi.

Daku po tekmi:

Daku je v letošnji sezoni Prve lige Telemach dosegel že 18 zadetkov. Je drugi strelec državnega prvenstva, za mariborskim napadalcem Žanom Vipotnikom zaostaja za dva zadetka.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!