Šok na šok: Srbija izgubila pomembnega moža (VIDEO)

Euro2024 17. Jun 202411:00 0 komentarjev

Srbska nogometna reprezentanca je že po prvi tekmi evropskega prvenstva izgubila pomembnega člana prve enajsterice. Po poročanju srbskega Telegrafa je za Filipa Kostića Eura 2024 že konec.

Član Juventusa se je v 40. minuti obračuna proti Angliji, ki so ga Otočani na koncu dobili z 1:0, usedel na tla, kljub zdravniški pomoči pa z obračunom ni mogel več nadaljevati.

Že njegove solze in čustven aplavz srbskim navijačem je dal slutiti, da ne gre za nedolžno poškodbo, srbski Telegraf pa že poroča, da je neuradno izvedel, da je Eura 2024 za 31-letnega levega bočnega vezista že konec.

Čeprav ga med današnjim dnevom še čakajo dodatni pregledi, je že znano, da ga na prihodnjih tekmah Srbije v Nemčiji, naslednja jo čaka v četrtek v Münchnu proti Sloveniji, ne bomo več videli na igrišču, ni pa še jasno, koliko časa bo odsoten. Več bo znanega po magnetni resonanci, še piše Telegraf.

Kostića je na tekmi proti Angliji zamenjal soimenjak Filip Mladenović, ki bo najbrž začel tudi proti četi Matjaža Keka. Poškodba člana stare dame je dodaten velik udarec za četo srbskega selektorja Dragana Stojkovića pred odločilnima tekmama proti Sloveniji in Danski. Zakaj dodaten? Piksi je zaradi taktičnih zamisli razjezil kapetana Dušana Tadića kot tudi najboljšega srbskega strelca Aleksandra Mitrovića.

Fantasy: potegujte se za nagrade

Evropsko nogometno prvenstvo kot enega od športnih vrhuncev leta poglobljeno spremljamo tudi na Sportklubu, ob tem pa vas vabimo, da sodelujete v priljubljeni igri ‘evropski nogometni Fantasy 2024’.  Potegujte se za nagrade, zagotovili so jih McDonald’s, Shoppster, Pattex in Telemach.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!