Evforija zajela Slovenijo: Stožice bodo spet pokale po šivih

Nogomet 18. Okt 202314:19 2 komentarja

Le dan po šesti zmagi slovenske nogometne reprezentance v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024 so z Nogometne zveze Slovenije sporočili, da vstopnic za tekmo proti Kazahstanu ni več na voljo. Obračun bo na sporedu v Stožicah v ponedeljek, 20. novembra, ob 20.45.

Čeprav je do zadnje, 10. tekme slovenske nogometne reprezentance v kvalifikacijah za Euro 2024 še 33 dni, vstopnic za tribune stadiona Stožic ni več na voljo. Očitno je Slovenijo po uspešnem jesenskem obdobju, v katerem je četa Matjaža Keka na štirih tekmah štirikrat zmagala, zajela prava nogometna mrzlica. Kot so na družbenih omrežjih sporočili z Nogometne zveze Slovenije, bo največji nogometni objekt v državi v ponedeljek, 20. novembra, pokal po šivih. To se bo v teh kvalifikacijah zgodilo tretjič, Stožice so bile že razprodane v junijskem terminu proti Danski in minulo soboto proti Finski.

Slovence v zadnjem krogu kvalifikacij čaka spopad s Kazahstanom, na katerem bo Janu Oblaku, Benjaminu Šešku in druščini za prvi preboj na EP po 24 letih zadoščal že remi, ne glede na razplet tekem tri dni prej. Takrat bo Slovenija gostovala na Danskem, z zmago v Kobenhavnu pa bi si že predčasno zagotovila pot v Nemčijo prihodnje poletje. Več o vseh možnih scenarijih si lahko preberete tukaj. 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje