Szczesny nagnal strah v kosti soigralcem: Kaj takega se mi še ni zgodilo (VIDEO)

Liga Europa 14. Apr 202312:05 0 komentarjev

Nogometaši Juventusa so dobili prvo četrtfinalno tekmo lige Evropa proti Sportingu (1:0), a igrišče po zadnjem pisku sodnikove piščalke zapustili brez svojega prvega vratarja Wojciecha Szczesnyja. Poljak je zaradi zdravstvenih težav že v prvem polčasu odkorakal v slačilnico.

Poljski reprezentančni vratar je na prvi tekmi četrtfinalnega obračuna v Torinu poskrbel za nekaj sijajnih obramb, v zaključku prvega polčasa pa se nenadoma začel prijemati za prsni koš. Pri zdravniški službi italijanskega velikana so nemudoma zazvonili alarmi, saj je obstajala resna bojazen, da ima 32-letnik težave s srcem. Po hitrem pregledu je nato Szczesny vidno pretresen in objokan odkorakal z igrišča, po tekmi pa le razkril, kaj je bil vzrok težav.

“Sem v redu, bil sem le nekoliko anksiozen, Opravili smo vse teste in sem dobro,” je za Sky Sport Italia povedal izkušeni vratar. “Bil sem prestrašen, saj se mi kaj takega še nikoli doslej ni zgodilo. Bil sem zelo zaskrbljen, saj sem težko dihal,” je še razkril nogometaš, ki ga je v 44. minuti nato zamenjal Mattia Perin. Tridesetletni rezervni vratar se je v nadaljevanju izkazal z nekaj ključnimi obrambami in bil med najbolj zasluženimi, da so Torinčani dobili obračun s Sportingom.

“Mattia je bil v sijajni formi že na treningu. Za predstavo sem mu čestital. Fant ima zlato srce,” je med drugim še povedal Szczesny.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!