Lampard: Barkley naiven, pred LP se ne hodi ven

Liga prvakov 1. Okt 201921:01 > 21:04
Laurence Griffiths/Getty Images

Menedžer Chelseaja Frank Lampard je dejal, da je Ross Barkley naredil velik napako pred gostovanjem proti Lillu v Ligi prvakov, s tem ko se je med vožnjo sprl s taksistom in je morala posredovati policija.

Barkley se je v nedeljo zvečer v Liverpoolu sprl s taksistom. Nogometaš Chelseaja naj bi po taksiju razsul čips, nato pa se je pri plačilu sprl s taksistom, zaradi česar je morala posredovati celo policija.

Kar se tiče dovoljenja, nisem pričakoval, da bo zato iskal dovoljenje. Ni naredil nobenega zločina, razen tega da je jedel čips v taksiju. Ross je bil naiven, zato ker si je vzel izhod pred tekmo Lige prvakov, a je to priznal tudi sam. Nimam težav z njim. Rad ga imam, naredil je napako in se opravičil. Cenim to, gremo dalje”, je dejal Lampard.

Chelsea je pred srečanjem drugega kroga Lige prvakov proti Lilleu pod velikim pritiskom, saj je tekmo prvega kroga doma proti Valencii izgubil. 

Moramo biti iskreni. Mislim, da tekma z Valencio ni bila naša najslabša in bi morali iztržiti boljši rezultat. Lille predstavlja veliko nevarnost zaradi svoje hitrosti in kvalitete. Ni srečanje za biti ali ne biti, vendarle moramo gledati nekoliko širše. Pripravljeni smo”, je dodal Lampard.

Srečanje Lillea in Chelseaja se bo v neposrednem TV prenosu na 2. programu Sportkluba začelo ob 21:00 uri.