Conte: Zmaga, ki nas je obdržala pri življenju

Liga prvakov 24. Okt 20197:23 > 7:24
Emilio Andreoli, Getty Images Sport

Inter je v sredo vpisal prvo zmago v tej sezoni Lige prvakov, potem ko je v tretjem krogu skupinskega dela premagal Borussio iz Dortmunda. Glavni trener ekipe iz Milana Antonio Conte pa je bil zadovoljen s prilagajanjem na nepričakovane situacije tekom obračuna.

Inter Milan je z rezultatom 2:0 premagal Borussio iz Dortmunda in po prvi zmagi v skupini F zdaj zaseda drugo mesto.

“Ta zmaga nas je ohranila pri življenju, ohranja up na napredovanje v težki skupini. Zares sem vesel za svoje igralce, ki so v minuli sezoni trdo garali, da so si zagotovili mesto v Ligi prvakov. Vesel sem, da imam izkušeno ekipo, ki zna odigrati pomembne tekme pred polnim stadionom in v fantastični atmosferi. Edini način, da bi ostali pri življenju, je bila zmaga. Sebi smo pokazali, da smo na pravi poti in da lahko tudi mi povzročimo težave v skupini z Barcelono, Borussio in Slavijo,” je vidno zadovoljen dejal Antonio Conte po tekmi. 

“Iskreno smo se pripravljali na drugačen obračun, na igro Borussie, ki smo jo navajeni. Oni so začeli s petimi igralci v obrambi in se postavili zelo podobno kot mi. Na srečo smo se hitro prilagodili in zamenjali taktiko in prišli do zmage,” je še dodal trener Interja.