Skrivni Ronaldov načrt: Bo že letos igral v Ligi prvakov?

Evropa 2. Jan 202321:49 0 komentarjev
Se bo Cristiano Ronaldo res poslovil od Evrope? FOTO: Guliverimages.

Čeprav so mnogi trdili, da je Cristiano Ronaldo s podpisom pogodbe z Al-Nassrom neslavno končal izjemno kariero, bi lahko Portugalec po novih informacijah hitro ponovno lahko zaigral v "njegovi" Ligi prvakov.

Ronaldo je pred dnevi tudi uradno podpisal dvoletno pogodbo z ekipi iz Savdske Arabije Al-Nassrom, ki mu bo letno navrgla kar 200 milijonov evrov. Zdelo se je, da je odhod v arabski svet njegov labodji spet, ko je španska Marca prišla do informacije, da ima 37-letni napadalec v pogodbi posebno klavzulo, ki mu omogoča ponovno selitev na Otok.
Če se Newcastle, ki ima iste lastnike kot Al-Nassr (javni investicijski sklad Savdske Arabije), uvrsti v Ligo prvakov, bo Ronaldo, vsaj tako trdijo Španci, že poleti ponovno igral v Premier League in s tem tudi v “njegovi” Ligi prvakov, kjer je s 140 zadetki nesporni kralj tega prestižnega tekmovanja.

Newcastlu v tej sezoni kaže odlično. Po 17 krogih zaseda visoko tretje mesto. Poraza ne pozna že 16 tekem, zato so srake zelo resen kandidat, da končajo med vodilno četverico in si s tem zagotovijo nastope v evropski eliti.

Ronaldo je že pristal na letališču King Khalid v Riyadhu: 

Vse, kar morate vedeti o selitvi Ronaldo na Arabski polotok:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!