Izbruh pandemije v garderobi belega baleta

La liga 16. Dec 202117:48 > 18:08 1 komentar
Foto: REUTERS/Javier Barbancho via Guliverimage

Pandemija v svetu športa znova povzroča vse več preglavic. Zadnji v vse daljši vrsti klubov, kjer se jim je covid-19 prikradel v garderobo, je Real Madrid. V sredo sta bila pozitivna Luka Modrić in Marcelo, v četrtek se jim je na stranskem tiru pridružila še peterica.

Poleg omenjenih dveh članov prvega moštva belega baleta, so bili dan kasneje na testu pozitivni še Marco Asensio, Gareth Bale, Andriy Lunin in Rodrygo, ter iz trenerskega štaba tudi Davide Ancelotti, prvi pomočnik Carla Ancelottija, poroča Marca.

Četrtkov dopoldanski trening baletnikov je bil preložen na popoldansko uro, da so v klubu s PCR testi uspeli pregledali vse člane kluba.

Glede na protokole španske La lige, naj bi imel Real Madrid možnost zaprositi, da se prvenstvena tekma proti Cadizu, ki je na sporedu v nedeljo, preloži na drug termin, v kolikor ne bi imeli na voljo vsaj 13 članov prvega moštva.

Virus težave povzroča tudi v košarkarskem delu madridskega kluba, kjer sta bila pozitivna trener Pablo Laso in košarkar Thomas Huertel.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje