Julianu Nagelsmannu se nasmiha astronomska odškodnina

Bundesliga 27. Mar 202320:19 komentarja
FOTO: Guliverimages.

Zelo slab odnos z nekaterimi igralci naj bi bil glavni razlog, da je Bayern München pretekli teden odpustil trenerja Juliana Nagelsmanna in ga zamenjal s Thomasom Tuchlom.

Nagelsmann se je sporekel s sedmerico nogometašev bavarskega kluba, nemški Bild pa je danes razkril njihova imena. Šlo naj bi za Serga Gnabryja, Manuela Neuerja, Svena Ulreicha, Jamala Musialo, Joaa Cancela, Leroyja Saneja in Sadia Maneja. Omenjeni zvezdniki so v klubu najglasneje protestirali proti 35-kletniku, ki naj bi pred izgubo službe še vedno užival zaupanje nemških reprezentanotv Leona Goretzke in Joshue Kimmicha.

Čeprav je Nagelsmann za novico, da je odpuščen, izvedel med smučarskimi počitnicami s svojim dekletom Leono Wurzenberger, pa pretirano slabe volje zagotovo ni ostal dolgo, saj se mu sedaj menda nasmiha odškodnina v višini kar 70 milijonov evrov, trdijo nemški mediji.

Poleg mladega trenerja, ki je v Bayern prišel leta 2021 iz Leipziga, so brez službe sicer ostali tudi njegovi pomočniki Dino Toppmöller, Benjamin Glück in Xaver Zembrod.