Kaj je pod božično jelko pričakalo nogometne zvezdnike v Savdski Arabiji?

Nogomet 27. Dec 202310:08 0 komentarjev
Cristiano Ronaldo
Foto: Profimedia

Čeprav večina v Savdski Arabiji ne praznuje božiča, pa so nesramno bogati lastniki tamkajšnjih nogometnih klubov poskrbeli, da njihovi največji zvezdniki v prazničnem času niso ostali brez razkošnih daril.

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, Riyad Mahrez in N’Golo Kante so le nekateri od številnih nogometnih zvezdnikov, ki so se za vrtoglave zneske odločili za prestop v Savdsko Arabijo. Kljub enormnim plačam, ki jih prejemajo na Bližnjem vzhodu, pa jih tamkajšnji nesramno bogati lastniki klubov razvajajo tudi z razkošnimi darili.

Kot poroča The Sun, so nogometne ase pod božično jelko letos pričakala zelo razkošna darila, od luksuznih ur do pregrešno dragih avtomobilov. Anonimni vir iz Savdske Arabije je za britanski tabloid razkril, da bo eden od tamkajšnjih klubov svoje nogometaše obdaril s ferrariji SF90 spider, buggatiji in lamborghiniji, spet drugi pa se je igralcem odločil podariti ure, ki stanejo med 60.000 in 350.000 evri.

“Imamo vrhunske nogometne zvezdnike, zato si zaslužijo neobičajna in redka darila. Želimo jih obravnavati kot edinstvene, saj to tudi so,” je za The Sun dejal neimenovani vir in med drugim razkril, da so klubi v velikem številu naročali tudi torbice Yves Saint Lauren in kovčke Globe-Trotter, ki stanejo okoli 6000 evrov. “Božič bo za nekatere igralce in člane kluba še kako vesel,” je poudaril neimenovani vir.

Karim Benzema ob predstavitvi pri Al Ittihadu. Foto: Profimedia

Še en osebni kupec, ki je specializiran za delo s poslovneži in estradniki, je za The Sun zatrdil, da je za nakup božičnih daril nogometašem prejel proračun v višini slabih 3,6 milijona evrov. Poleg že omenjenih ur, avtomobilov in torbic bodo nekateri klubi svoje igralce obdarili tudi s počitniškimi paketi, ki vključujejo potovanja v Monako, Pariz, London, Maldive …

Nekateri počitniški paketi vključujejo bivanje v Parizu v enem od predsedniških apartmajev pariškega hotela ki stane približno 17.000 evrov na noč. Še en paket vključuje pet nočitev v hotelu Le Bristol, ki je prav tako v Parizu. Prav tako smo jim podarili tudi pakete za luksuzne počitnice na zasebnem otoku na Maldivih, kjer vsaka noč stane okoli 6000 evrov kot tudi zelo lep paket luksuznih tedenskih počitnic v Londonu,” je še razkril vir.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!