Kako je videti zaporniški vsakdan Danija Alvesa?

Nogomet 1. Feb 202312:37
Dani Alves
Foto: Guliverimage

Sojetnik Danija Alvesa, ki je obtožen posilstva dekleta, je za španske medije razkril, kakšen je vsakdan nogometnega zvezdnika v katalonskem zaporu Brians 2.

Nekdanji član Barcelone in Seville je bil zaradi domnevnega posilstva dekleta aretiran 17. januarja, vse odtlej pa svoje dneve preživlja za zapahi katalonskega zapora Brian 2. Kaj tam počne Brazilec in kako je videti njegov vsakdan, je zanimalo novinarje španske oddaje Cuatro al dia, ki so se po informacije zatekli k enemu od nogometaševih sojetnikov, piše španski športni dnevnik Marca.

Intervjuvanec je razkril, da življenje 39-letnika za zapahi ni pretirano zanimivo, obenem pa dodal, da mu je zaporniško osebje športno infrastrukturo zapora razkazalo šele po nekaj dneh. “Prejšnji dan sta mu direktor zapora in namestnik razkazala športni oddelek zapora. Prebiva v celici 13 z mojim prijateljem Coutinhem. Tudi on je Brazilec. Ob 13.30 imamo kosilo,” je obrazložil Alvesov sojetnik. “Okoli se sprehaja povsem normalno. Njegovo življenje ni nič posebnega, tudi sam ni deležen posebne obravnave,” je zatrdil.

Sogovornik je izpostavil, da je nekdanji brazilski reprezentant zaradi svoje slave prejel tudi nemalo prošenj za avtograme, a namignil, da mu je v zaporu precej dolgčas. “Daje vtis zdolgočasenosti. Pravzaprav mu je zelo dolgčas, a takšno je tu življenje – dolgočasno. A v zadnjem času je že igral nogomet z nekaterimi fanti. Gre za ljudi, ki so tam zaradi podobnega zločina kot on. Je v redu dečko. Je izjemno miren,” je še dodal Alvesov sojetnik.

Komentari

Vaš komentar