Legendo Liverpoola jezita legendi Manchester Uniteda

Nogomet 14. Okt 202115:53 komentarja
Foto: Guliverimage

Nekdanji nogometaš Livepoola Jamie Carragher je nedavno gostoval v podcastu nekdanjega boksarja Tonyja Bellewa. Slednji v pogovorih goste sprašuje o tem, kaj je tisto, zaradi česar se jezijo. Carragher, ki je v zadnjih letih postal eden najbolj priznanih strokovnih sodelavcev angleške televizije Sky Sports, je dejal, da ga jezita legendi Uniteda, ki nenehno branita trenerja Oleja Gunnarja Solskjaerja.

Jamie Carragher je imel v mislih Garyja Nevilla in Roya Keana, nekdanja nogometaša rdečih vragov, ki sta dandanes prav tako pomembni figuri v svetu angleške nogometne televizije.

“Vedno, ko govorimo o Solskjaerju, ga branita, ker je njun nekdanji soigralec in prijatelj. Na vsako dejstvo o njegovem neuspehu imata pripravljen odgovor. Zakaj United že skoraj desetletje ni angleški prvak? Zaradi premajhnih investicij lastnikov, da jim manjkajo izkušnje, da ekipa še ni zrela, da niso pripeljali Harryja Kana. Sedel sem zraven in buljil vanju – pripeljali ste Cristiana Ronalda, ki je štirikrat osvojil Ligo prvakov!”

V nadaljevanju pogovoru je nekdanji Liverpoolov branilec razmišljal o tem, kako je mogoče, da je praktično vsak nogometaš Unitedove začetne enajsterice stal več kot 50 milijonov funtov, lovorik pa še vedno ni. “Vedno znova samo izgovori in izgovori, dovolj jih imam,” odločno poudarja Carragher.