Maročani še vedno besnijo, mehiški sodnik jim odgovarja

Katar 2022 16. Dec 20229:38 0 komentarjev
Cesar Ramos s prvim zvezdnikom Maroka Achrafom Hakimijem. Foto: guliverimage

Mehiški sodnik Cesar Ramos, ki je sodil polfinalni obračun svetovnega prvenstva v Katarju med Francijo in Marokom, je postal najbolj osovražena oseba v Maroku. Maročani so namreč prepričani, da se jim je zgodila krivica.

Maroška nogometna zveza je poslala pritožbo zaradi sojenja na polfinalni tekmi proti Franciji. Trdijo, da so bili prikrajšani za dve enajstmetrovki. Navijači so že okupirali družbena omrežja mehiškega sodnika Cesarja Ramosa, saj se nad njegovim presojanjem situacij ne strinjajo.

Ramos se je odzval in na svoj Instagram profil zapisal zanimivo sporočilo: “Moji maroški prijatelji. Prosim, bodite potrpežljivi. Če niste zadovoljni s tekmo, se lahko pritožite na Fifo in tekma se lahko odigra še enkrat.”

Tekma zagotovo ne bo ponovljena, zato je zapis maroškega sodnika bolj poizkus, kako ‘oprati’ svoje ime pri maroških navijačih, kar pa brez dvoma ne bo pomagalo. Maroko namreč v finalu ne bo igral. Francija je bila boljša z 2:0 in se bo v nedeljo pomerila z Argentino za svetovni naslov. Maroko še vedno ima možnost za tretje mesto na prvenstvu. V boju za bron jih čaka Hrvaška.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!