Mbappe prejel nemoralno arabsko ponudbo

Ligue 1 21. Jul 20239:51 2 komentarja
Foto: Profimedia

Saga okrog odhoda Kyliana Mbappeja iz Paris Saint Germaina dobiva novo poglavje. Katarsko vodstvo Parižanov je povleklo še zadnjo potezo, s katero želi super zvezdnika prepričati v to, da ostane v francoski prestolnici. 24-letnik je tako v podpis prejel kar desetletno pogodbo, vredno milijardo evrov!

“Naše stališče je jasno. Če si Mbappe želi ostati, mora podpisati novo pogodbo. Ne smemo si dovoliti, da bi najboljši nogometaš na svetu odšel zastonj. To je nedopustno,” je v začetku meseca na predstavitvi novega trenerja Paris Saint Germaina Luisa Enriqueja razmišljal prvi mož Parižanov Nasser Al-Khelaifi.

Zadnji tedni kljub temu v pogajanjih med Kylianom Mbappejem in francoskimi prvaki niso prinesli napredka. 24-letnik je vstopil v zadnje leto pogodbe s PSG-jem, že nekaj časa pa se odkrito spogleduje z menjavo okolja in selitvijo v vrste madridskega Reala.

Kylian Mbappe
Foto: Profimedia

Desetletna pogodba, vredna milijardo evrov!

Da si francoski prvaki želijo narediti res vse, kar je mogoče, za zadržanje Mbappeja, potrjuje tudi ponudba, ki je te dni priromala na njegov naslov. PSG namreč po poročanju francoskih medijev svojemu prvemu zvezdniku ponuja kar desetletno pogodbo, s katero bo zaslužil več kot milijardo evrov!

Če francoski reprezentant sprejme to ponudbo, potem se bo seveda v Parizu sklenil posel, kakršnega ne le v nogometu, ampak nasploh v športu še ni bilo. Toda po zadnjih informacijah se tudi za nemoralno ponudbo arabskih lastnikov PSG-ja Mbappe niti malo ne zmeni. Še vedno kaže na to, da je ljubezni med njim in francoskimi prvaki konec.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje