Miha Zajc ima novega zvezdniškega soigralca

Nogomet 10. Jan 202413:51 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Vodilna zasedba turškega nogometnega prvenstva Fenerbahče, za katerega igra tudi slovenski nogometni reprezentant Miha Zajc, je poskrbel za novo odomevno okrepitev. Klubu se je pridružil italijanski veteran Leonardo Bonucci.

Nogometni velikan iz Carigrada je v letošnji sezoni že poskrbel za nekaj odmevnih okrepitev. Poleti so se mu pridružili bosanski napadalec Edin Džeko, srbski vezist Dušan Tadić in hrvaški vratar Dominik Livaković, zdaj pa je k sebi zvabil nemara še najbolj zveneče ime – italijanskega veteranaa Leonarda Bonuccija.

Nekdanji član Juventusa je v prvem delu sezone nastopal za Union iz Berlina, s Fenerbahčejem pa je podpisal dogovor do konca junija. Po trditvah italijanskega nogometnega novinarja Fabrizia Romana bo 36-letnik na mesec zaslužil 1,3 milijona evrov, Turki pa bodo Berlinčanom plačali tudi kompenzacijo za prekinitev nogometaševe pogodbe.

Fenerbahče naj bi se zanimal tudi za nakup Stefana Savića (Atletico Madrid) in Radeta Krunića (Milan).

Nogometni zvezdnik, ki je za Italijo zbral 131 nastopov, bo gotovo predstavljal veliko okrepitev za Fenerbahče, ki z mestnim tekmecem Galatasarayem bije ogorčen boj za naslov državnega prvaka. Obe zasedbi imata namreč po 18 odigranih prvenstvenih krogih na računu po 47 točk.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!