Mourinho se je razjezil na Instagramu: Ne lažite!

Nogomet 16. Dec 202315:39 0 komentarjev
Jose Mourinho. FOTO: Profimedia.

Eden najbolj slovitih nogometnih trenerjev tega tisočletja, ki v zadnjem času sedi na klopi Rome, se je na Instagramu oglasil z zanimivim sporočilom.

“Mourinhovih najboljših enajst, Mourinho izbira svojo najboljšo enajsterico … Lažnive novice. Nikoli nisem izbiral svoje najboljše ekipe, takšne prošnje sem vedno odbijal. Ne lažite!” je zapisal Jose Mourinho in se obregnil na razne enajsterice najboljših nogometašev pod njegovim okriljem, ki se pojavljajo v medijih. Predvsem družbenih in so – ne samo pri njem, ampak tudi med preostalimi trenerji in nogometaši -, že stalnica.

“Česa takega nikoli ne bom naredil. Imel sem tako veliko vrhunskih nogometašev, ampak najbolj pomembno je, kaj so mi dali. Nekateri so mi dali vse: kakovost, trud, kri, dušo … Vsi oni so v mojih najboljših enajst. Zato sem vedno odbijal prošnje za svojo najboljšo enajsterico. Rad imam svoje igralce in jih spoštujem. Lažne novice. Prosim vas, spoštujte mojo zgodovino in moje fante,” je za nevsakdanji zapis poskrbel Portugalec in spet opozoril nase.

Mourinho, ki je letos dopolnil 60 let, je v preteklosti vodil številne velikane, tudi Real Madrid, Inter, Chelsea, Manchester United, Porto in Tottenham. Do zdaj je osvojil kar 26 lovorik.

Najbolj je nase opozoril na klopi Interja, s katerim je leta 2010 osvojil kar tri lovorike – ob italijanskem prvenstvu in pokalu tudi ligo prvakov. Evropski prvak je leta 2004 postal tudi s Portom in z njim leto pred tem osvojil takratni pokal Uefa (zdaj liga Europa). Trikrat je bil angleški prvak s Chelseajem.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!