Nasmejani Šeško presenetil nove delodajalce

Bundesliga 8. Jul 202321:00 > 21:05 0 komentarjev
Foto: RB Leipzig

Slovenski reprezentant Benjamin Šeško obrača nov list svoje mlade kariere. Rdeče bike iz Salzburga je Radečan v tem poletju zamenjal za tiste iz Leipziga, svoje nove delodajalce pa je prijetno presenetil z novico, da se želi predčasno pridružiti pripravam ekipe. Tako je za 20-letnikom že prvi delovni dan v novi sredini.

Pred slovenskim nogometnim draguljem Benjaminom Šeškom je novo pomembno poglavje v karieri. 20-letni napadalec se bo v novi sezoni prvič dokazoval v eni izmed petih najmočnejših lig na svetu, iz Red Bull Salzburga se je za približno 24 milijonov evrov preselil v vrste Red Bull Leipziga, s katerim bo igral tudi v elitni ligi prvakov.

View this post on Instagram

A post shared by RB Leipzig (@rbleipzig)

Da je pred njim velik izziv, se slovenski reprezentant očitno še kako dobro zaveda. Radečan se je tako novim soigralcem na lastno željo pridružil že prvi dan priprav, čeprav so dobili vsi, ki so junija svojo državo zastopali v reprezentančnih barvah, dodatnih deset dni dopusta. “Prvi dan v pisarni,” je ob tem zapisal na družbenem omrežju Instagram.

Nova sezona Bundeslige se začenja 18. avgusta, dan kasneje pa bo prvič na delu tudi Leipzig, ki ga že za uvod čaka izjemno zahtevno gostovanje pri Bayerju iz Leverkusna. Poleg Šeška bo dres nemških rdečih bikov v novi sezoni oblekel tudi njegov soigralec iz Salzburga Nicolas Seiwald, iz Hoffenheima za podobno odškodnino kot Radečan prihaja še en Avstrijec Christoph Baumgartner, Liverpool pa v Nemčijo na posojo pošilja talentiranega Fabia Carvalha.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!