Newcastle na kontroverzen način dobil “arabski derbi” (VIDEO)

Liga prvakov 4. Okt 202323:01 > 23:01 0 komentarjev

Nogometaši Newcastla so v 2. krogu lige prvakov doma s kar 4:1 premagali francoski PSG. Tekma bo v naslednjih dneh zagotovo dvigovala ogromno prahu, drugi gol srak je bil namreč na meji regularnosti.

Težko pričakovan obračun klubov, ki ju poganja arabski kapital, se je razpletel po željah navijačev Newcastla. V večeru, ko se je liga prvakov po dveh desetletjih vrnila na St. James’s park, so srake s 4:1 premagale visokoleteči Paris Saint Germain, na čelu s Kylianom Mbappejem.

Večji del posla so črno-beli opravili v prvem polčasu, ko sta v polno merila Miguel Almiron in Dan Burn. Toda drugi zadetek Angležev ostaja postavljen pod velik vprašaj. Zdi se namreč, da je skozi akcijo, ki je pripeljala do zadetka, Jamaal Lascelles igral z roko, zdi pa se, da je sodniška ekipa preverjala samo morebiten prepovedan položaj asistenta Bruna Guimaraesa.

Sporen zadetek Burna

Zadetka Seana Longstaffa za Newcastle in Lucasa Hernandeza za PSG na koncu nista spremenila končnega razpleta obračuna. Končnih 4:1 je namreč v sodniškem dodatku postavil Fabian Schär. Srake so zdaj pri štirih, Parižanih pa pri treh točkah v skupini F.

Projektil za 4:1

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!