Ogorčeni trener PSG: Žalili so mojo mamo, ki umira

Ligue 1 9. Apr 202316:00 0 komentarjev
Christoph Galtier
Odziv Christopha Galtierja po koncu tekme. FOTO: Profimedia.

Trenerju PSG Christophu Galtierju je po zmagi Nico vsaj malce odleglo, a gostovanja pri svojem nekdanjem klubu ne bo pomnil po dobrem. Navijači Nice so ga vso tekmo žalili in pri tem prestopili mejo dobrega okusa.

PSG, ki se je že poslovil od lige prvakov in ne navdušuje niti v francoskem prvenstvu, je v soboto z goloma Lionela Messija in Sergia Ramosa z 2:0 odpravil Nico v goseh in ohranil prednost šestih točk na vrhu lestvice francoskega prvenstva, do konca katerega je še osem tekem.

Ob gostovanju v Nici, ki jo je v prejšnji sezoni popeljal do finala francoskega pokala in petega mesta v državnem prvenstvu, pa njen nekdanji trener, ki zdaj sedi na klopi bogatih Parižanov, ni bil deležen toplega sprejema. Nasprotno.

“Zakaj sem po koncu tekme tako burno reagiral? Ste videli, kaj se je dogajalo? Ste slišali, kaj so navijači Nice počeli?! Vseskozi so žalili mojo mamo, ki je stara 83 let in umira, saj ima raka,” je po tekmi Christophe Galtier pojasnil, zakaj je po koncu tekme odšel pod tribuno najbolj gorečih navijačev Nice in jim pokazal palec.

“Ti ljudje na tribunah v tej sezoni gledajo evropske tekme predvsem po moji zaslugi. Karkoli si mislijo o meni, je dejstvo, da je Nica v Evropi zaradi mene,” je navijačem Nice zabrusil 56-letni francoski trener, ki se je zaradi slabih iger in rezultatov zvezdniškega PSG znašel tudi na udaru pariških navijačev. Le malo je takšnih, ki verjamejo, da bo trener PSG tudi v prihodnji sezoni.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!