Pod prečko: Ante Šimundža okrcal Olimpijo

Nogomet 2. Okt 202319:29 4 komentarji
Pevnik Šimundćža
Foto: Uroš Skaza

V šesti oddaji letošnje sezone oddaje Pod prečko sta se nam v studiu pridružila Ante Šimundža in Robert Pevnik. Načeli smo veliko zanimivih tematik. Govora je bilo o krizi Maribora, kaosu na tekmi v Rogaški, vzpon Aluminija in še marsičem.

Po novici, da je Damir Krznar že nekdanji trener Maribora, je moral Ante Šimundža odgovarjati tudi na morebitni prevzem vijolic. “Da sem med kandidati za trenerja Maribora, je zame čast in privilegij. Kako se bo stvar razvijala, pa mislim, da danes ni tema, da debatiramo o tem.”

Današnja gosta oddaje Pod prečko Ante Šimundža in Robert Pevnik imata veliko medsebojne, skupne zgodovine: “Kot igralca se nisva velikokrat srečala. Več kot trenerja. Bila sva tudi sošolca v trenerski šoli,” je povedal Šimundža. Pevnik je dodal: “Tudi vozila sva se skupaj.”

Šimundža je med drugim tudi okrcal Olimpijo zaradi stalnih pritožb Ljubljančanov glede natrpanega urnika. “Zame so evropske tekme privilegij. Na osnovi česa bi se tekme prestavljale? Igralci izgubljajo ritem. Klub, ki je sposoben držati ritem, je sposoben za nekaj več,” je povedal.

V temi tedna smo se posvetili vročemu dogajanju v Rogaški Slatini, kjer so na tekmi med Rogaško in Olimpijo pele celo pesti, za vas pa smo zbrali vse odzive o tem, kaj se je dogajalo na igrišču in ob njem, saj je bilo še posebej ‘veselo’ predvsem na VIP tribuni stadiona črno-belih. Jasno, dela ni manjkalo niti Damirju Skomini v sodniškem pogledu.