Pod prečko: Debata po derbiju najbolj vročih ekip lige

Nogomet 12. Sep 202214:59 1 komentar
Pod precko
Foto: Uroš Skaza

V tokratni oddaji Pod prečko bomo v studiu gostili kapetana Celjanov, ki je s svojo odločitvijo poleti pretresel slovensko nogometno javnost in velikega talenta Olimpije, ki je pripravljen na naslednji korak v svoji karieri.

Z Miho Penkom in Dejanom Obrezom bosta tako v oddaji o slovenskem nogometu debatirala nekdanji član Mure, zdaj pa kapetan Celja Nino Kouter in Celjan, danes pa nogometaš Olimpije Svit Sešlar. V oddaji ne bodo manjkali niti utrinki s terena, tako smo pred naš mikrofon povabili trenerja Mure Damirja Čontalo in junaka zadnje mariborske zmage Jana Repasa.

Ko je govora o gostih v studiu bomo z Ninom Koutrom razmišljali o tem, kje so skrivnosti nedavnega vzpona Celjanov po prvenstveni lestvici, krona katerega je bila velika zmaga proti doslej neporaženi Olimpiji. Dotaknili se bomo seveda tudi poletne odločitve, ko je v interesu Mure, Celja in Maribora naposled pristal v mestu ob Savinji.

Foto: Jure Banfi

Z drugega zornega kota bo situacijo v taboru zmajev osvetlil Svit Sešlar, ki se bo z nami sprehodil skozi zadnje sijajne tedne v zeleno-belem taboru, zanimalo pa nas bo tudi, kako razmišlja o prihodnosti zmajev ter o svoji nadaljnji nogometni poti.

Seveda nas čakajo tudi naše stalne rubrike, kot so sodniški pogled, Fantasy kotiček, ogledali si bomo naj zadetke ter prisluhnili naj izjavi. V našo družbo vas vabimo nocoj ob 20.00 na Sportklub 1.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje